Lacho Отговорено 6 Януари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 6 Януари, 2010 За нета незнам но ботека са боклучаци на окачване. Миналата година при една буря се беше огънала по жарето!! Пасатските са #1 от всички антени в БГ - дебела ламарина и супер окачване! Ботека не раждясват, но съвета ми е който вземе ботек или да ги слага някъде ниско из града или да им смени окачването задължително !!! Live Free Or Die !!! http://www.etropole.net/ http://www.allfn.com/ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedelin Отговорено 7 Януари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 7 Януари, 2010 Ами аз като гледам Нета и Ботек ... Ми бате те са 1 към 1. Само надписа е различен. Как едните ще се огъват, а другите не? Вече споменах защо препоръчвам тези антени, заради цената им - 30лв. на парче. Пасатските антени - първо че 60см са 80-90лв. второ че са с по малко усилване. Относно вятъра - ние с PcTuninG слагаме антени на място където много рядко има много силен вятър - Стара Загора. Поздрави!!! IoT and home automation | Largest DDoS Attacks: Are we safe? | Blockchain Technology Beyond Cryptocurrencies | Cloud Trends of 2018 | Windows or Linux for your servers | The Benefits of IPMI for your dedicated server Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 7 Януари, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 7 Януари, 2010 Относно вятъра - ние с PcTuninG слагаме антени на място където много рядко има много силен вятър - Стара Загора. [img alt=]http://mikrotik-bg.net/Smileys/classic/wink.gif Прав е колегата 30 лева кой ти дава антена . Не стига , че евтина ми и кусури и намирате Ни тука с колегата ги крием на сухо за това няма проблеми Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ArMaDa_MaStEr Отговорено 12 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 12 Февруари, 2010 уха и 30 лева няма аз имам 1 нета но броих за нея 120 лева сега мисля да зема около 5-6 броя "Parabolichni satelitni anteni imame samo edin model i te sa 90 cm.Cenata e 20 USD s DDS" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
geltexxx Отговорено 14 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 14 Февруари, 2010 Защо лс сподели и с другите в форума Фирмата е пловдивска ама вече не се занимават с внос на нета,просто са изчиствали стари количества.Така ми казаха и нямат повече!Мога да проверя точно как се казваше ако някои има интерес! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ArMaDa_MaStEr Отговорено 14 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 14 Февруари, 2010 ами цитата горе е от преди 2 дена но ме хвана уикенда и не съм пръчвал ше видим в понеделник имат ли нямат ли . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 15 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 15 Февруари, 2010 Neta са безподобни боклуци. Ботеч нямам никаква представа. Хубави антени са на Елкостар вехтия модел, на Видеомакс панелките (не мислех че ще ги похваля някога, но е го на случи се), от релоуд,висп и етк 60-тиците са много здрави за закрепване и прилични за до 10-12км, стария дизайн на везувиуските рещетки (новите са... айде да не казвам), на Едеми също не са лоши, а за парите са направо супер (взех 2 броя по заявка с обяснение на линка и човека си свърши работата повече от добре). За чии уй ви е да зимате некви недоразумения противоречащи дори на елементарни правила за безопасност? Да литне от некой покрив това чудо на китайската инжинерна мисъл и да откъсне главата на некой бъдещ или настоящ клиент в буквалния смисъл на думата ли? Вие хора ако продавате хранителни стоки, а не интернет ще изтровите маса народ да спестите 3 лева деа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ArMaDa_MaStEr Отговорено 15 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 15 Февруари, 2010 целта оправдава средствата не че ще резна главата на някои :д наи много да удари някоя овца която пасе покраи кулата ама ше я врътнем на шиш а колкото какъв боклук е нетата хъммм не мисля линка ми е на 25 км е вярно към едната страна скороста е 18 X 2 но ако знаете какви кабели и облъчватели ползвам ужас Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 15 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 15 Февруари, 2010 Безопасност - нека повече !!! Че иначе ще ви бие Бойко като дойде вашия ред, с някой закон и т.н. Евтино - добре, но като спре - нека да има резервен маршрут за трафика. Че клиента ще ви бие - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 15 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 15 Февруари, 2010 С тези антени нямам опит конкретно. Но ако е за места където не духа и се налага да е "low price" защо не? Обаче тук във Варна никога не бих сложил такова нещо ( като се замисля съм виждал на много места из града ) . Но аз лично не бих просто както каза Mile трябва да се гледа да не се направи беля с нечий живот! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts