PcTuninG™ Публикувано 7 Декември, 2009 Доклад Сподели Публикувано 7 Декември, 2009 Колеги трябват ми Антени Нета 90 см втора ръка очаквам предложения Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vesuvius Streamline Отговорено 7 Декември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 7 Декември, 2009 със или без облъчвател? Mikrotik & Ubiquiti Networks Distributor. Antennas Manufacturer. Online Sales of Wireless Equipment. Wireless Services & Solutions. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 7 Декември, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 7 Декември, 2009 Приемам цени и за двете така ,че давайте оферти Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vesuvius Streamline Отговорено 7 Декември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 7 Декември, 2009 Утре ще проверя и ще дам цена. Но ще е около 35лв, без облъчвател. Чисто нови са. Mikrotik & Ubiquiti Networks Distributor. Antennas Manufacturer. Online Sales of Wireless Equipment. Wireless Services & Solutions. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 7 Декември, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 7 Декември, 2009 Идеално дано да са такива каквито ми трябват има едно човече на тях до колкото си спомням ето снимка която имам Post Merge: [time]1260286248[/time] Намерих си на сносна цена нови благодаря за помощ а колеги Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 8 Декември, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 8 Декември, 2009 червените NETA водят до това пасатки предпочитам аз Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedelin Отговорено 8 Декември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 8 Декември, 2009 http://www.botech-bg.com/dishes.html Тука има 90 , само че не са НЕТА, а Ботек. Пак са турски абсолютно същите са като нета само че пише Ботек на тях. В Пловдив е магазина. PcTuninG, Аз като ходих за сервера до Пловдив, нали те питах, трябват ли ти антени че да ти взема така и така ходих. Поздрави!!! IoT and home automation | Largest DDoS Attacks: Are we safe? | Blockchain Technology Beyond Cryptocurrencies | Cloud Trends of 2018 | Windows or Linux for your servers | The Benefits of IPMI for your dedicated server Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 8 Декември, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 8 Декември, 2009 Еми колега времената се менят ако знаех щех да ти дам да ми вземеш аз си поръчах от Пловдив Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netronix Отговорено 10 Декември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 10 Декември, 2009 http://www.botech-bg.com/dishes.html Тука има 90 , само че не са НЕТА, а Ботек. Пак са турски абсолютно същите са като нета само че пише Ботек на тях. В Пловдив е магазина. PcTuninG, Аз като ходих за сервера до Пловдив, нали те питах, трябват ли ти антени че да ти взема така и така ходих. Поздрави!!! Големи ментаци са тези на ботеч. Дано да са ги пооправили. Бях взел 10 броя, и ламарината му е като вестник. Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! "no matter how hard you try, you just can NOT please everyone" "където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vesuvius Streamline Отговорено 10 Декември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 10 Декември, 2009 Така е, по-тънка ламарина от тази на Ботек не съм виждал.На нета са стоманени, на ботек не стават. Това са псевдо антени. Mikrotik & Ubiquiti Networks Distributor. Antennas Manufacturer. Online Sales of Wireless Equipment. Wireless Services & Solutions. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedelin Отговорено 10 Декември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 10 Декември, 2009 Тези са произвеждани по най-новата микронна технология Освен тънки окачването е разположено в рамките на една педя което е доста не сериозно. Ламарина от вестник ... Ако си взел алуминиева чиния...нормално да е като от вестник. Относно окачването, абсолютно същото е като на нетата. Какъв е смисъла от по стабилно и скъпо окачване при положение че и това си е достатъчно стабилно. И за 35 левчета кой ти дава 90-сятка антена. Не е като на Пещера 60-сятките, 80лв. или 90-ките за 100 и кусур лв. без облъчватели пак. IoT and home automation | Largest DDoS Attacks: Are we safe? | Blockchain Technology Beyond Cryptocurrencies | Cloud Trends of 2018 | Windows or Linux for your servers | The Benefits of IPMI for your dedicated server Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 10 Декември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 10 Декември, 2009 Един колега от конкурентна фирма не случайно каза, че се късали от окачването и изхвърчали от покрива . И аз се чудех как става просто не съм ползвал от 2 те марки ама щом са толкова тънки ясно как! А там е доста високо и ветровито... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
geltexxx Отговорено 25 Декември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 25 Декември, 2009 Идеално дано да са такива каквито ми трябват има едно човече на тях до колкото си спомням ето снимка която имам Post Merge: [time]1260286248[/time] Намерих си на сносна цена нови благодаря за помощ а колеги Колега я пиши на ЛС от каде ги намери и на каква цена че и на мен ще ми трябват.Пасатските са по-хубави ама цената им е много нагоре! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ArMaDa_MaStEr Отговорено 26 Декември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 26 Декември, 2009 Колега я пиши на ЛС от каде ги намери и на каква цена че и на мен ще ми трябват.Пасатските са по-хубави ама цената им е много нагоре! Защо лс сподели и с другите в форума Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 27 Декември, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 27 Декември, 2009 Фирмата е от Пловдив до колкото разбрах е представител за NETA във БГ . Телефон 032960543 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts