ludiatt Публикувано 13 Април, 2009 Доклад Сподели Публикувано 13 Април, 2009 имам вътрешна мрежа 192.168.5.0,и искам примерно когато кажа на даден ip примерно 192.168.5.9 всичкият му трафик да отива кам някои реално ip, мерси предварително Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Тодор Лазаров Отговорено 13 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 13 Април, 2009 Да отива или да излиза като реално IP Но в двата случая работиш в NAT веригата. 1. dst-nat 2. src-nat Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Mupo neTkoB Отговорено 13 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 13 Април, 2009 както си го обяснил трябваше да гадая какво точно имаш предвид, ето ти един пример за който мисля че питаш http://wiki.mikrotik.com/wiki/How_to_link_Public_addresses_to_Local_ones Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 ludiatt Отговорено 19 Април, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 19 Април, 2009 мерси много.Малко се помъчих но наи накрая успях Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Mupo neTkoB Отговорено 19 Април, 2009 Доклад Сподели Отговорено 19 Април, 2009 добре че си успял, ние ти го сдъфкахме и изплюхме почти направено Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
ludiatt
имам вътрешна мрежа 192.168.5.0,и искам примерно когато кажа на даден ip примерно 192.168.5.9 всичкият му трафик да отива кам някои реално ip, мерси предварително
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
4 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване