semestara Публикувано 3 Декември, 2009 Доклад Сподели Публикувано 3 Декември, 2009 Post Merge: [time]1259848914[/time] Здравеите , има ли някой който се е занимавал с устройства на фирмата ALVARION Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skyfx Отговорено 3 Декември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 3 Декември, 2009 има Radio Transmision Systems www.rts-bg.com / ispot.bg Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 4 Декември, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 4 Декември, 2009 по офиса и ние имаме 1-2 се търкалят из гардероба Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 4 Декември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 4 Декември, 2009 За кой модели по-точно става на въпрос . Че ми стана интересно като прочетох това: http://sagabg.net/item_5122.html Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skyfx Отговорено 4 Декември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 4 Декември, 2009 Забележи датата на публикацията. Рад Групата вече не ги внася.Могат да се намерят еденични бройки,но втора ръка. Вярно е,че са хубави обаче макс. скорости от 3 мбпс няма да ви устроят. Разбира се има и нови модели,но цените им са доста солени. Алварион се ориентираха най-вече към Уай макса. Вижте тук http://www.alvarion.com/index.php/en/products/breezenet Radio Transmision Systems www.rts-bg.com / ispot.bg Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
semestara Отговорено 4 Декември, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 4 Декември, 2009 Здравейте , приятели питам за 2,4 ghz устройство защото имам breezeaccess vl на 5,1-5,8 имат хубави антени с филтри при това с компактни размери моделът който имам използва NLOS та мисълта ми е ако някой има такова устройство на 2,4 бихме могли да разменим данни за антените щото са доста кадърни Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 4 Декември, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 4 Декември, 2009 ние ги ползвахме с едни антени - чинии затворени, малко трудно ще е "копирането" Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
semestara Отговорено 5 Декември, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 5 Декември, 2009 Е не са ли панелни какви са дай снимки Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
semestara Отговорено 6 Март, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 6 Март, 2010 виждам има много разбирачи ама тука май няма кой да даде отговор за съжаление "местните" компетенций май май не им стига силицата Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 7 Март, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2010 не печелиш симпатии... имам алвариони - нямат панелни антени - не мисля да ти ги снимам Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
semestara Отговорено 7 Март, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2010 )))))) тази тема не е за тук Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts