Guest martidim Публикувано 28 Ноември, 2009 Доклад Сподели Публикувано 28 Ноември, 2009 Имам няколко линка с рутърборди. При влизане с Winbox в някой от тях пинговете към всички дестинации се покачват сериозно (над 1000 мс). Това нормално ли е ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 28 Ноември, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 28 Ноември, 2009 бъг гаден е при мен процесора направо бие 100% ако съм локално със виста или 7 ползвай putty Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Guest martidim Отговорено 28 Ноември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 28 Ноември, 2009 бъг гаден е при мен процесора направо бие 100% ако съм локално със виста или 7 ползвай putty Прощавай невежеството ми, но как точно се ползва putty с микротик. Гледам, че има телнет и директна работа с com портовете, но къде се въвежда mac адреса на микротика ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 28 Ноември, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 28 Ноември, 2009 вход по mac адреса може само чрез winbox но е нестабилно иначе през SSH Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
Guest martidim
Имам няколко линка с рутърборди. При влизане с Winbox в някой от тях пинговете към всички дестинации се покачват сериозно (над 1000 мс). Това нормално ли е ?
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
3 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване