Basaev Публикувано 12 Юли, 2020 Доклад Сподели Публикувано 12 Юли, 2020 Наумил съм да купя сплайсер Signal Fire AI9. Какво е вашето мнение относно тази машина? Сплайсва ли дроп кабели и как стои въпроса със затихванията на заварките? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikymix_pz Отговорено 13 Юли, 2020 Доклад Сподели Отговорено 13 Юли, 2020 Последния път чух мнения тука в форума за тоз сплайсър , че чупел зъбите на fujikura 70s Ние работим с DVP-740 и сме доволни но все пак пуст сигнал файър много го фалят Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Basaev Отговорено 13 Юли, 2020 Автор Доклад Сподели Отговорено 13 Юли, 2020 Да се сравнява с Фуджикура е повече от смехотворно! Въпросът ми е сериозен. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 22 Юли, 2020 Доклад Сподели Отговорено 22 Юли, 2020 (Редактирано) За инсталатори е ок. По-нормален от споменатите dvp. Имаме такъв за присъединяване.. Нормален китаец с безобразен нож. Вероятно единствения по-смотан от на dvp. С нормален нож е като електрожен. Каквото подадеш заварява. Отдр казва, че се колебае от 0.3 до 0.4 на пигтейл. На влакна от един и същ кабел 0.1 твърдо. Със смотания му нож. С кт30 е малко по-добре, но е хомеопатично усещане Редактирано 22 Юли, 2020 от Mile Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikymix_pz Отговорено 31 Август, 2020 Доклад Сподели Отговорено 31 Август, 2020 На 13.07.2020 г. at 21:29, Basaev написа: Да се сравнява с Фуджикура е повече от смехотворно! Въпросът ми е сериозен. Сериозно мой приятел го ползва с CT-30 нож и е супер доволен! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване