Mupo neTkoB Отговорено 4 Декември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 4 Декември, 2009 mile, винаги си ме радвал с постовете си, отсипваш им / правилно / и приключваш да се занимаваш. Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mile Отговорено 6 Декември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 6 Декември, 2009 Абе то ако бях приключил добре, но все още се налага да нося/влача идотщината наречена ISP. Без лоши чувства и напрягане ви желая лека работа и криво-лява нова-година, Тъй като възгледите ни се различават освен коренно, а и теоретически аз спирам да пиша тук. Ще следя с интерес изнамирането на топата вода в борбата за 5лв на клиент. поздрави миле Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jordan_ruse Отговорено 28 Януари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 28 Януари, 2010 аз малко ни в клин - ни в ръкав ще се обадя, но ... смятам че тук малко се избяга от основната тема. Всеки нормално мислещ човек ще се съгласи с мнението на Миле , но ... реално тук си говорим предимно за пари !!! аз нямам нито един умен суйч , но ... ми настръхва косата като си помисля само че ще трябва да слагам. истината е че за сериозна цел се иска сериозна техника, съответно сериозна сума пари. евтино и много* хубаво .... НЯМА. любопитен факт е че навсякъде съм слагал суйчове който са купени за без пари и ....... година и половина НИТО ЕДИН не е забил. не питайте как става, защото незнам. логичното ми обяснение е че нито един не е изнасилван ... тоест изтормозен колкото може, всички си имат радиатори и що годе прилични захранвания /с малки изключения /.Причината е че всичко е "разхвърляно" на прилични разтояния. имам на едно място 3 суйча който работят само заради един юзър!! Мой познат с 24 потров TP-Link от който човека е супер доволен. Тук в тоя форум .. не чух добра дума за продуктите на тая фирма ..... явно защото се слагат на места където трябва по сериозна техника. поздрави. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 28 Януари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 28 Януари, 2010 Ами аз ще ти отгововя... Когато няма много трафици/клиенти/конекци и т.н. няма проблем да е NoName суич. Но как на един от 20 лева да закачиш 100 тина след него и те всичките да реват за поне 20мегабита ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jordan_ruse Отговорено 28 Януари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 28 Януари, 2010 дойдохме си на думата и макар да не съм питал , ми се отговори правилно !!!! абсолютно вън от темата ще кажа че съм АДСКИ доволен от суйчове с чипове риълтек и марка LADOX. Работят ... където и както да ги пуснеш !!! палят на 5волта и до 25 нямат грижи /без да искам бях пуснал толкова на един/. Цена 32лв .... купувани преди .... 3-4год. модел незнам, мога да снимам. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 28 Януари, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 28 Януари, 2010 специално ладокс в сива кутия (не сребриста) ми е създавал проблеми когато има изгорели портове.. , а за паленето те са със стандартни чипове бачкат от 5 до 40волта стига кондензаторите на входа да издържат това напрежение , но те обикновенно са до 25в. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 28 Януари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 28 Януари, 2010 И малко OFF topic ама да добавя само от горното... за 40 те волта важи предимно за репотеците но неомонтанските над 15 издъхват. Една вечер си нямах работа и се позабавлявах . Repotec 1708 Board Only на 39.5V цяла нощ ( със сменени кондензатори разбира се ) и на 41V издъхна DC2Dc му . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ssolariss Отговорено 29 Май, 2010 Доклад Сподели Отговорено 29 Май, 2010 Добри впечетления имам от HP ProCurve 2524 (J4813A) по стечение на обстоятелствата преди няколко месеца се сдобих с два такива, единствения минус за мен е че са доста шумни а съм ги инсталирал в помещение където работя и се налага да прекарвам по няколко часа на ден. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
px1 Отговорено 26 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 26 Октомври, 2010 Наскоро случайно попаднах на AVAYA P133G2.Останах много доволе от цената (от ebay.com) и ноговите възможности (2бр.SFP 1G,24 медни 10/100, поддържа 256 VLAN от 1-4093). www.streambg.net Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 30 Октомври, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 30 Октомври, 2010 А цената е Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
px1 Отговорено 31 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 31 Октомври, 2010 между $30 - $50 от ebay.com www.streambg.net Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 31 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 31 Октомври, 2010 30$ http://cgi.ebay.com/Avaya-P133G2-24-Port-10-100-Ethernet-Workgroup-Switch-/280557100937?pt=COMP_EN_Hubs&hash=item4152819f89 и чисто нов за 80$ http://cgi.ebay.com/Avaya-P133G2-24-Port-Ethernet-Switch-4705-145-OEM-NEW-/310203059472?pt=COMP_EN_Hubs&hash=item48398b0d10 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
smacker Отговорено 15 Януари, 2011 Доклад Сподели Отговорено 15 Януари, 2011 Миле по-горе е прав! Ако искате мрежа без проблеми - трябват кинти да си взимате оборудване. Въпреки, че има места където трябва да си въшлив от пари за да сложиш скъпа техника на някой уличен стълб, която конкуренцията ще ти я гепят или поредният състезател ще удари стълба. Но не става без по-скъпо обурдване. Не е нужно да откриваш топлата вода докато се развиваш и да разбереш, че без по-скъпа техника няма да минеш. Ако искате да мърляте докато Ви купят - ползвайте евтини суитчове които при мигване на тока забиват. Иначе: Zyxel-a работи. Въпреки, че един 3012F ми заби веднъж. Всичко работеше, без менажирането и без мултикаста. TPLink-а в повечето случай повечето модели работят. RTL83??? - за крайни устройства работи. Ladox: След 6 години работа - свалих 4 такива от общо 6. Но имам чувството, че Ладокс е едва ли не Репотек в Турция. Всичко друго което съм ползвал или наистина не си залужава цената, или не работи. Нито TPLINK 8х100, нито Тенда, нито си-нет. Да не говорим за Шурком и IC+ чипсета, къдети потреблението на ток е огромно (особено при включване). Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване