xPucTu4 Публикувано 25 Ноември, 2009 Доклад Сподели Публикувано 25 Ноември, 2009 В reload.bg има RB411U който има слот за сим карта но ми казаха, че ми трябва радио модул за 900MHz. Понеже ще се събираме за нова година на едно отдалечено място и искам да пуснем някакав интернет там идеята ми беше едно такова нещо да дърпа нет от m-tel и със един суич да се навържеме всички на нета. Някой може ли да ми каже как стават тези неща. От каде да си взема този радои модул и колко $$$ ще струва? Също виждам, че този борд има USB порт. Може ли да се ползват стикчетата от м-тел които ги дават. Моето не е пред мен в момента и немога да ви кажа точно модела но знам, че е едно черно huawei. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 25 Ноември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 25 Ноември, 2009 Защо толкова сложно го мислиш? С 1 комп и на него усб то на мтел или които е там и отам на другите ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 25 Ноември, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 25 Ноември, 2009 директно 3G USB адаптера в порта на борда и си готов Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koko Отговорено 17 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 17 Април, 2011 Имам клиент който иска сравнително сигурен бекуп на интернета му. Обмислям да му сложа въпросния борд с флашка за кеш на проксито. Бекупа е необходим само за хттп трафика. Въпроса е какъв модем да взема УСБ или мпци-е с изход за външна антена защото най-близката мобилна клетка е на около 15км. http://www.option.com/en/products/products/modules/gtm380e/ това е сравнително евтино и уж се подържа от микротик Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 17 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 17 Април, 2011 само някой стикчета стават на борда Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koko Отговорено 17 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 17 Април, 2011 vivatelskiq хуавей става само че губя усб-то което мисля да позлвам за прокси кеш и няма опция за външна антена. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danielskiii Отговорено 17 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 17 Април, 2011 външна антена може с поялника да се изкара Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 18 Април, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 18 Април, 2011 3G модеми има за miniPCIe порта за да не се губи USB антена може да се направи от пигтеил и обикновенна антенка 3-5dBi но няма да има опция за WIFI Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Boyan Отговорено 19 Април, 2011 Доклад Сподели Отговорено 19 Април, 2011 vivatelskiq хуавей става само че губя усб-то което мисля да позлвам за прокси кеш и няма опция за външна антена. Някой модеми имат и място за карта с памет няма ли да може да се използва и за кеш Разочарованието от лошото качество, остава дълго след удоволствието от ниската цена.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 19 Април, 2011 Администратор Доклад Сподели Отговорено 19 Април, 2011 Някой модеми имат и място за карта с памет няма ли да може да се използва и за кеш ако има опция в кърнела на микротик не би трябвало да има проблема но тогава няма да е проблем да се сложи и обикновен USB Hub с 4 порта Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване