PcTuninG™ Публикувано 18 Ноември, 2009 Доклад Сподели Публикувано 18 Ноември, 2009 Купувам UPS условието е да държи поне 10 мин марката и модел нямат значение Очаквам оферти на ЛС или Скайп ghost-rider-gti От Стара Загора съм работя с Еконт Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 19 Ноември, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 19 Ноември, 2009 10 мин какво да държи .... някоя патка ли или по -сериозен товар Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 19 Ноември, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 19 Ноември, 2009 Микротик целнтрално захранване за такива цели Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aminohus Отговорено 19 Ноември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 19 Ноември, 2009 Купувам UPS условието е да държи поне 10 мин марката и модел нямат значение Очаквам оферти на ЛС или Скайп ghost-rider-gti От Стара Загора съм работя с Еконт Ако търсиш още UPS имам наличен чисто нов - 650VA , 400W , backup time - 10-15min - цена 55лв крайна. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 19 Ноември, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 19 Ноември, 2009 Цената наистина е добра но ще изчакам да вида дали ще има още оферти и ще взема решение Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aminohus Отговорено 19 Ноември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 19 Ноември, 2009 Цената наистина е добра но ще изчакам да вида дали ще има още оферти и ще взема решение Ок няма проблем. Иначе има и друго решение със акумулатор и свързан към него инвертор за 220В. Имам налични , 500W,400W,300W,150W,1kw Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netronix Отговорено 19 Ноември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 19 Ноември, 2009 Ако търсиш още UPS имам наличен чисто нов - 650VA , 400W , backup time - 10-15min - цена 55лв крайна. И каква марка е този УПС? Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! "no matter how hard you try, you just can NOT please everyone" "където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aminohus Отговорено 20 Ноември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 20 Ноември, 2009 И каква марка е този УПС? Prostar 650Va , 7A/12V battery - Имам такива по покривите от 1 година , без никакъв проблем , евтини и надеждни!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fanta Отговорено 20 Ноември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 20 Ноември, 2009 Prostar 650Va , 7A/12V battery - Имам такива по покривите от 1 година , без никакъв проблем , евтини и надеждни!! цена? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 20 Ноември, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 20 Ноември, 2009 Prostar 650Va , 7A/12V battery - Имам такива по покривите от 1 година , без никакъв проблем , евтини и надеждни!! цена? цената е писана в предния пост ама явно иска четене много човека е писал 650VA - 55лв. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts