koko Публикувано 8 Ноември, 2009 Доклад Сподели Публикувано 8 Ноември, 2009 колеги надявам се да отделите една минутка и да погледнете тази търсачка http://stolen.alfat.net/ не е нищо особенно като пхп и хтмл, по ското като идея за съвместна база данни за открадната техника. ако прецените да я сложим като важна тема в разедела с търговията или черния списък. благодаря Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 8 Ноември, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 8 Ноември, 2009 аз кат изявен критик на сайтове мога да дам идеи за визуалния изглед като за начало liquid задължително база данни в следното подобно изпълнение http://www.coffer.com/mac_find/ http://standards.ieee.org/regauth/oui/oui.txt (списък на производителите) инак за раздела търговия задълже най-отгоре Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 11 Ноември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 11 Ноември, 2009 Когато търся и не го няма в базата данни не изкарва никакъв надпис, че дадения device го няма което ако е възможно да се оправи ще е добре. Защото може някой да си помисли, че има някакъв проблем със сайта. И за поставянето и като важна тема съм твърдо ЗА ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 21 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 21 Октомври, 2010 Писах ви на mail-а но и тук пиша - има доста спам Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koko Отговорено 25 Октомври, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 25 Октомври, 2010 Напоследък не ми остава време да седна и да изчистя спама и да сложа 1 картинка против спама. Ама тези дни ще гледам да го оправя. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
px1 Отговорено 25 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 25 Октомври, 2010 А как ще определим дали не се въвеждат злонамерено данни.Не трябва ли да се изисква бележка от полицията с входящ номер??. Има идея но аз смятам че това е работа на полицията.Ако те ни питат ние отговаряме.Това за мен е нормалното. www.streambg.net Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 25 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 25 Октомври, 2010 Е да ама едва ли за едно нано (примерно) някой ще си трови нервите да се занимава да пуска жалба, да му загубят деня и накрая да чака от умрял писмо.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
he3 Отговорено 25 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 25 Октомври, 2010 аз да кажа че съм си намерил локото може да пратите мейл за потвърждение или да се обадите 48 Nanostation loco 5 00156DA0DOC6 Nanostation loco 5 0883461321 dani521@abv.bg гр.Варна Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
px1 Отговорено 25 Октомври, 2010 Доклад Сподели Отговорено 25 Октомври, 2010 Идеята ми е че е възможно да те натопи или подведе някой.Безжичните устройства може и да се намерят но компютър след рутър едва ли. www.streambg.net Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts