Собственик Влади Публикувано 7 Ноември, 2009 Собственик Доклад Сподели Публикувано 7 Ноември, 2009 Какъв телефон бихте си взели при следните условия ? Постоянен неограничен Интернет Цента не е от голямо значение Голям дисплеи може би и touch screen Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 7 Ноември, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 7 Ноември, 2009 HTC TOUCH PRO II SSH софтуер за него бол има и браузери бол има 802.11 b/g а и става за 3G модем към лаптопа има ли смисъл да казвам какво е QWERTY клавиатура или екран 480 X 800 Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 7 Ноември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 7 Ноември, 2009 Ako има лев за "газарийката" бих си взел iPhone ползвал съм го известно време и останах адски доволен Сегашния ми е51 е с много по куц WIFI от iPhone! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 7 Ноември, 2009 Автор Собственик Доклад Сподели Отговорено 7 Ноември, 2009 Питам защото ще пътувам до Англия. А там дават телефон на договор какъвто си избереш с малко доплащане мисля че беше та се чудя къв си взема като отида ( Все пак нали трябва хвърлям по едно око някак си на форума ) Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 7 Ноември, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 7 Ноември, 2009 мани недей тел от англия блокирани към оператори са тез с договор Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
insertoff Отговорено 7 Ноември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 7 Ноември, 2009 HTC Touch Dimond - ползвам това вече година и половина и съм супер доволен. Верно че наследниците му имат клавиатура и повече памет, но пък този тежи 110 гр, а резолюцията му е 640x480i 4-те му GB вградена памет са ми достатъчни. Все още не съм видял по-малък и по-лек телефон с толкова екстри. Софтуера е ясен - щом има WM6.1 , няма проблем да се инсталне всичко. Но верно имай 1 наум че тия телефони с договор са заключени към оператор .Отключването не е невъзможно ,но може да ти струва доста пари Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 7 Ноември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 7 Ноември, 2009 За последното HTC... имам наблюдения и работи доста добре но понякога забива май плаче за хак Ам за колко време отиваш в анлия Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 7 Ноември, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 7 Ноември, 2009 HTC забива само ако ползвателя му не разбира как се ползва или е наблъскал несъвместим софтуер Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
insertoff Отговорено 7 Ноември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 7 Ноември, 2009 Няма такова нещо като забиване, бутона му за Reset даже не помня къде е Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 7 Ноември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 7 Ноември, 2009 много ми харесва SE XperiaX1 наскоро излезлязоха X2 i X10-с андроис ОС и 1гхз процесор другия който е мн вървежен HTC Touch Pro2 или по-добре HTC HD2 Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 7 Ноември, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 7 Ноември, 2009 HTC HD2 няма клавиатура голям минус Андроид ОС е бахти шитнята няма грам програми за нея с 1 гигахерц е и Toshiba TG01 но липсата на qwerty клавиатура си е гигантски минус за мен Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 8 Ноември, 2009 Автор Собственик Доклад Сподели Отговорено 8 Ноември, 2009 За последното HTC... имам наблюдения и работи доста добре но понякога забива май плаче за хак Ам за колко време отиваш в анлия С точност не мога да кажа но 1 година ще поостана Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lacho Отговорено 8 Ноември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 8 Ноември, 2009 Няма значение какъв, стига да е Nokia - Connecting people Но и iPhone е много добър избор !!! Live Free Or Die !!! http://www.etropole.net/ http://www.allfn.com/ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване