¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Публикувано 4 Ноември, 2009 Доклад Сподели Публикувано 4 Ноември, 2009 Много почна да ме дразни . Незнам само при мен ли се случва да ми каже, че неможело в момента да премахне флашката защото се използвала от нещо, а то не е така и след някой друг час се оправя.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 4 Ноември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 4 Ноември, 2009 и при мен се случва на ХП, от скоро съм със 7, а там това го нямаше до момента поне след като се убедя че не съм отворил нещо от флашката я дърпам и толкова. Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
byte Отговорено 4 Ноември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 4 Ноември, 2009 Пусни си касперския Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 4 Ноември, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 4 Ноември, 2009 Да имам вирус ли ? Няма.... 150%. Случвало ми се е на ново PC и флашка който са нямали достъп до нет и са с пресни XP та Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 4 Ноември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 4 Ноември, 2009 има вариант да се ползва от антивирусната - да сканира в същия момент, или от System Restore Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 5 Ноември, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 5 Ноември, 2009 Ми и аз мислех за това... но я спирам и пак е така А за 7 цата знам, че е по-добра но за момента няма как да мина на нея Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 5 Ноември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 5 Ноември, 2009 че е по-добра спор няма, но много товари тези щайги бе да ги еба има доста предимсва пред ХП-то, а за Виста няма да коментирам... само мога да се похваля че съм "девствен" до сега не съм инсталирал виста :) :) Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 6 Ноември, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 6 Ноември, 2009 проблема е в услугата за кеширане на записа/четенето Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 6 Ноември, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 6 Ноември, 2009 Хм Ами как може да се чисти тоя кеш или бозата неможе да прави такива работи Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 6 Ноември, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 6 Ноември, 2009 спира се услугата но става нестабилно и бавно ползването на флашка Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване