KaCh Публикувано 3 Ноември, 2009 Доклад Сподели Публикувано 3 Ноември, 2009 Здравейте колеги, моля дайте съвет какъв рутер да избера за следната ситуация: имам три АП-та, свързани на 5GHz, които дават нет безжично на 2.4GHz на около стотина клиенти, да речем че можа да станат 200. Първоначално мислех да сложа RB450G с User-Manager който да управлява трите АП-та, които мислех да настроя като Хотспот-и, но те са слабички (RB133) и не знам дали ще понесат натоварването (20 - 40 клиента на АП). Та това ми е първият въпрос - може ли RB133 с неговият 175MHz процесор да се справи с това натоварване, а именно Хотспот с 20 до 40 клиента безжично. След това промених намерението си - на RB450G настройвам Хотспот-а и АП-тата си остават прозрачни и всико е ОК. Но в случая май този рутер няма да понесе натоварването. Ето и вторият ми въпрос - Какво мислите за RB450G за конкретната ситуация? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Тодор Лазаров Отговорено 3 Ноември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 3 Ноември, 2009 Мен специално ме плаши това: имам три АП-та, свързани на 5GHz, които дават нет безжично на 2.4GHz на около стотина клиенти, да речем че можа да станат 200 т.е. там ще ти е тясното место 200 клиента на 2.4Ghz незнам какво ще стане. или най вероятоно нищо няма да стане ... Моя съвет не слагай повече от 20 клиента на АП Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KaCh Отговорено 13 Ноември, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 13 Ноември, 2009 Разбира се, където може пускам кабел, не са всички въздушно. Но не ми беше това въпроса, а дали RB450G ще се справи с натоварването от Хотспота и Юзър-Мениджъра за до 200 клиента, или да слагам комп ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 13 Ноември, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 13 Ноември, 2009 принципно ще ги носи но ако спре тока ще чакаш около 3 часа да стартира usermanager-а взимай нещо на 2+ гиги Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване