Администратор 111111 Отговорено 28 Октомври, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 28 Октомври, 2009 Абе как ще се скъса то на FTP с носач кола се тегли трябва бая дръвце да падне че да се скъса Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 28 Октомври, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 28 Октомври, 2009 Абе как ще се скъса то на FTP с носач кола се тегли трябва бая дръвце да падне че да се скъса къса се къса особенно като падне мокър сняг, не знам при вас как е ама тук съм виждал кабел с диаметър над 10см на 100м дължина си представи колко килограма ще е, случвало се е да обикаляме с телескоп или тръби да чи удряме да се отърсят, че провисват доста ако не са се скъсали затова си мисля, че черните кабели са за предпочитане зимата по - лесно се самопочистват от лекото слънце. А иначе с подходящо носещо въже няма да имаш ядове на дълги разстояния, въпроса е, че може да се налага по чест мониторинг особенно зимно време абе слагаш някаква маймунка да го друса там и си готов Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 14 Декември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 14 Декември, 2009 Колеги от къде купувате оптичните кабели предложете фирми Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 17 Януари, 2011 Автор Доклад Сподели Отговорено 17 Януари, 2011 Малко инфо по една старичка тема... За момента да чукна на дърво няма никакви признаци за притеснение! Имаме няколко аналогични трасета след това и всичко е ток Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване