¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Публикувано 26 Октомври, 2009 Доклад Сподели Публикувано 26 Октомври, 2009 Идеята ми е за 4 влакна на 250метра.. Или малко е малко невъзможно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 26 Октомври, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 26 Октомври, 2009 Идеята ми е за 4 влакна на 250метра.. Или малко е малко невъзможно. със устройства за нет през захранващата мрежа може и да станат 250 метра Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 26 Октомври, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 26 Октомври, 2009 не мен ме интересува дали ще издърви механически..Той тока е решен с 1 APC за 1 медиа Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 26 Октомври, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 26 Октомври, 2009 че какъв е проблема те затова си имат носач и UV защита а и са доста по корави от лан кабелите с медни жици тока може да си е отвътре има си 2 кабела Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 26 Октомври, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 26 Октомври, 2009 Ми на 250 не съм пускал.. То аз ще вземам 4 влакна с проволка но май и външна проволка ще иска Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nasko Отговорено 26 Октомври, 2009 Доклад Сподели Отговорено 26 Октомври, 2009 250 метра висящо като цяло или по стълбове през 30-35 метра?Ако е първото ,помисли какъв "корем" ще има,не става да го опънеш като струна ,а за втория вариант нема проблем Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 26 Октомври, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 26 Октомври, 2009 Не то по стълбовете лесно.... но идеята е да е директно щото иначе трябва да се обикаля много! Ами замислям се какъв "корем" но то е на поне 40М височина Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 26 Октомври, 2009 Доклад Сподели Отговорено 26 Октомври, 2009 боли та пипера тогава 40 метра е доста, ако сложиш втора проволка и ги опънеш и двете хубаво / на макс/ може и да няма "корем" Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
byte Отговорено 26 Октомври, 2009 Доклад Сподели Отговорено 26 Октомври, 2009 Трябва да сложиш отделно носещо стоманено въже /въже не тел!/ ~270м. виси от 4год. .. още не е паднало от сняг и не го е удряла светкавица. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koko Отговорено 26 Октомври, 2009 Доклад Сподели Отговорено 26 Октомври, 2009 И аз измам 210м утп пуснато с 4мм поцинкована тел, вече 2 години издържя сняг и лед. само 4е за опъването бяхме 4ма човека и въпреки всичко стана малък корем Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 26 Октомври, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 26 Октомври, 2009 И аз измам 210м утп пуснато с 4мм поцинкована тел, вече 2 години издържя сняг и лед. само 4е за опъването бяхме 4ма човека и въпреки всичко стана малък корем 210 метра от едната връзка до другата ли ? няма ли междинно ? ако няма корем зимата ще се скъса от раз метала се свива Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koko Отговорено 26 Октомври, 2009 Доклад Сподели Отговорено 26 Октомври, 2009 няма междинка, 3ком карта и рапотек суич на 10мб се връзва, не знам колко прекарва защото клиетна е на 6мбита и това му стига, има още около 15м освен въздухарката от страната на клиента Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 27 Октомври, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 27 Октомври, 2009 След доста разговори с хора и то няколко който са инжинери и т.н. съвета им беше да не се пуска каквато и да е на повече от 100 метра особено в гъсто населен терен т.е. с много хора минаващи под нея. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NeTmAsTeR Отговорено 27 Октомври, 2009 Доклад Сподели Отговорено 27 Октомври, 2009 че те хората няма да стъпват по носещото въже ??? ??? каква е връзката с броя живеищи хора се си мислла че там къде не живеат много хора не им трябва интернет ами ракиджииски казан повече Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 27 Октомври, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 27 Октомври, 2009 Връзката е там, че над това разстояние риска се повишавал колко си пъти там по какви си закони на физиката и какво ми обяснява даже и не го чух, щото ме заболя главата. А има и много минаващи хора под него и ако се скъса и падне може някой много да го отнесе! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване