Собственик Влади Публикувано 23 Октомври, 2009 Собственик Доклад Сподели Публикувано 23 Октомври, 2009 Мамка ви да е*а в некадърниците скапа ми се диск на 8 месеца 1 ТБ Segate Някой имал ли е проблеми с този диск да не се е паднала некадърна серия и ползвам го с Ide to Sata converter но и друг път съм ползвал тая глупост и не съм имал проблем но след спирането на тока повече не иска да тръгне тропа Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 23 Октомври, 2009 Доклад Сподели Отговорено 23 Октомври, 2009 И на мен така същия от енегото нямам думи Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bizov Отговорено 23 Октомври, 2009 Доклад Сподели Отговорено 23 Октомври, 2009 За енергото няма да говорим как несе намери един да ги сложи на място, явно или ние сме търпеливи или глупави.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NeTmAsTeR Отговорено 23 Октомври, 2009 Доклад Сподели Отговорено 23 Октомври, 2009 че нямате ли UPS-и на кривата ракета , космоса ли и пречи ... по добре няма да стане - така че - аз обмислям покупката на генератор за зимата за корпоративната мрежа Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 23 Октомври, 2009 Автор Собственик Доклад Сподели Отговорено 23 Октомври, 2009 че нямате ли UPS-и на кривата ракета , космоса ли и пречи ... по добре няма да стане - така че - аз обмислям покупката на генератор за зимата за корпоративната мрежа Имам но след като е паднало напрежението на батериите съответно той гасне и компа гасне като бойлер Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NeTmAsTeR Отговорено 23 Октомври, 2009 Доклад Сподели Отговорено 23 Октомври, 2009 като напрежението е стабилизирано , независимо от ЧЕЗ или другите там какви бяха - каква е връзката с изгорелия хард и доставчика ??;D?? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 24 Октомври, 2009 Автор Собственик Доклад Сподели Отговорено 24 Октомври, 2009 като напрежението е стабилизирано , независимо от ЧЕЗ или другите там какви бяха - каква е връзката с изгорелия хард и доставчика ;D ??? ? Ми като няма 1 час ток и батериите на упс-а не издържат той гасне Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NeTmAsTeR Отговорено 24 Октомври, 2009 Доклад Сподели Отговорено 24 Октомври, 2009 и къф е тоя хард за еднократна употреба ;D несериозно е изказването че харда като угасне веднъж не може да запали пак ... нали Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 24 Октомври, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 24 Октомври, 2009 харда принципно би трябвало да е в гаранция а любимците ми чез (да им се народят роднини) ми изгориха позиционера на сателита оня ден Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NeTmAsTeR Отговорено 24 Октомври, 2009 Доклад Сподели Отговорено 24 Октомври, 2009 при мен двата голями UPSа - по цял ден пиукат или прицъкват - за зимата предвиждам покупката на бекъп генератор за цялата фирмена мрежа - дано да стане някак Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Joro_Blg Отговорено 24 Октомври, 2009 Доклад Сподели Отговорено 24 Октомври, 2009 ВиК ли е?А-а-а,Енергото е.И на вас да ви е*а майката.Нещастници.Ама в случая няма връзка да ти се е разтропал харда от едно спиране на тока.И аз имам един Seagate с разтропан лагер. http://www.joro711.com Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netronix Отговорено 24 Октомври, 2009 Доклад Сподели Отговорено 24 Октомври, 2009 Мамка ви да е*а в некадърниците скапа ми се диск на 8 месеца 1 ТБ Segate Някой имал ли е проблеми с този диск да не се е паднала некадърна серия и ползвам го с Ide to Sata converter но и друг път съм ползвал тая глупост и не съм имал проблем но след спирането на тока повече не иска да тръгне тропа Колега, Имаше много кофти серия с тези терабайтови дискове. Провери в нета по сериен номер, да не попадаш и ти в тази група... Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! "no matter how hard you try, you just can NOT please everyone" "където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 24 Октомври, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 24 Октомври, 2009 еми за важни компове купете си умен упс дето да гаси компа кат му свърши батерията Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NeTmAsTeR Отговорено 24 Октомври, 2009 Доклад Сподели Отговорено 24 Октомври, 2009 и по - глупавите APC-та го могат ... ;D Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Собственик Влади Отговорено 24 Октомври, 2009 Автор Собственик Доклад Сподели Отговорено 24 Октомври, 2009 еми за важни компове купете си умен упс дето да гаси компа кат му свърши батерията Е чак толко не но в момента инсталирам наново Slackware-то Разликата между английските ,руските и българските форуми: в английския форум задаваш въпрос, отговарят в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост Недей да спориш с глупака. Първо ще те приравни до неговото ниво, после ще те бие с опита си. ------------------- Когато фактите говорят и боговете мълчат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване