¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 6 Ноември, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 6 Ноември, 2009 А и ако има да показва нивото на шума колко е (мойто дето почина показваше от софтуера) ? Или поне колко други ап та се моткат на около Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 6 Ноември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 6 Ноември, 2009 Ти ще разпънеш човека на кръст струва 25 кинта тоя донгъл …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
iso Отговорено 6 Ноември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 6 Ноември, 2009 off// "Ще се обесите с тея колани за 10 лева бре ...." :) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 27 Декември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 27 Декември, 2009 Доста време го ползвахме..Нямало е проблеми с него като цяло. Бях го дал на един приятел и каза, че както си е работило просто е спряло да вижда AP та. Пробхах го и на моя комп - същата работа...Иначе xp то го вижда като устройство. В момента на спирането не е работило с външна антена. Някакви идеи Купих си такъв донгъл и съм краино разочарован на всичкото одгоре е с външна антена и чуствителноста му е одвратителна ето в каква постановка твствам аз през една и две стени клик а от този донгъл клик кадето е със вградена антена и риалтек чипсет + това е и по евтин направо го задминава дори и без отражател …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PcTuninG™ Отговорено 27 Декември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 27 Декември, 2009 Така в крайна сметка колега какво препоръчваш да си вземем от следните модели който казахте Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 27 Декември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 27 Декември, 2009 Така в крайна сметка колега какво препоръчваш да си вземем от следните модели който казахте Или си купи EDIMAX тоест ТОВА или ТОВА EUSSO-то е по добро но това си е мое мнение но за сметка на това пък едимакса е по евтин но съвсем малко аз лично предпочитам втория донгъл тоест EUSSO-то …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 27 Декември, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 27 Декември, 2009 Твърдо предпочитам атерос като минимум.. Писна ми от магариите на другите... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
qwerty Отговорено 28 Декември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 28 Декември, 2009 А какво ще кажете за това- http://www.airlive.com/product/product_3.jsp?pdid=PD1223473034861 Тествано е и има страхотен КПД. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 28 Декември, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 28 Декември, 2009 Какъв е чипсета? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 28 Декември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 28 Декември, 2009 И аз задавам въпроса какъв е чипсета …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 28 Декември, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 28 Декември, 2009 чипа е RTL8187 Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
qwerty Отговорено 29 Декември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 29 Декември, 2009 Твърдо предпочитам атерос като минимум.. Писна ми от магариите на другите... Edimax- а, който си дал като вариант не е с атерос, а е с RTL. И наче няма проблеми докато работи...... и не спре, а само как грее. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 29 Декември, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 29 Декември, 2009 Едимакса от темата е с Ralink т.е. беше вече е на части Да много грееше и затова му слагах охлаждане... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
qwerty Отговорено 16 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 16 Февруари, 2010 Аз попаднах на един ( явно друга ревизия или менте ) с RTL. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RudY-ElectriC Отговорено 16 Февруари, 2010 Доклад Сподели Отговорено 16 Февруари, 2010 Аз съм купил около 10-на броики и всички бяха с чипсет РАЛИНК понеже ползвам софта който е писан от производителя на чипсета той работи само с техните чипове софта който го дават едимакс неме кефи …Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарни...те. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо… К. Иречек, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване