dubnation Публикувано 26 Април, 2020 Доклад Сподели Публикувано 26 Април, 2020 Здравейте,имам един странен проблем,имам вързан двр(китайски) към микротик отворени са портове за достъп отвън работи ден два и след това порта се затваря без никой да пипа нищо.Портът е 34567 по UDP ако има някакво значение. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 dubnation Отговорено 26 Април, 2020 Автор Доклад Сподели Отговорено 26 Април, 2020 И аз си мисля,нещо такова утре ще отида да го видя,иначе по firewall нищо не е пипано даже откакто работи двр е без правила стената.Ще пиша направо какво е било ако го разгадая да не те занимавам и да се окаже ,че просто е забил(има пинг ппц). Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор JohnTRIVOLTA Отговорено 26 Април, 2020 Администратор Доклад Сподели Отговорено 26 Април, 2020 Добре, огледай пак какво се случва с него, защотокакто казваш нещата са работили известно време ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
dubnation
Здравейте,имам един странен проблем,имам вързан двр(китайски) към микротик отворени са портове за достъп отвън работи ден два и след това порта се затваря без никой да пипа нищо.Портът е 34567 по UDP ако има някакво значение.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
17 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване