Mupo neTkoB Отговорено 21 Септември, 2015 Доклад Сподели Отговорено 21 Септември, 2015 спря при наводненията в аспарухово. нещо му е дошло по кабела обаче и адаптера му е май заминал. Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 22 Септември, 2015 Доклад Сподели Отговорено 22 Септември, 2015 RB750 е заявен. остават малко видео карти! айде топли топли вземай народе Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 27 Септември, 2015 Доклад Сподели Отговорено 27 Септември, 2015 Подарявам кутия, дъно и процесор дъното е някакво гигабайт и мисля че беше с АМД процесор има и охладител май има и флопи вътре. Лично предаване във Варна или ако някой иска куриер. Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dumfree Отговорено 22 Юли, 2016 Доклад Сподели Отговорено 22 Юли, 2016 (Редактирано) Подарявам 2 броя Bullet 2 и един Bullet M2. В общи линии са имали проблеми някакви. Bullet2 мисля, че се опитвах да им разменям нещо по LAN портовете, но неуспешно. M2kata е с откъртена букса за радиото, а защо се стигна до там - не помня. Намират се в София, за извън София - поемам доставка до офис на Еконт. За връзка - д о б и т о Маймуна г м а и л . к о м или на телефон нула осем девет 8 6 1 4 девет седем седем ----- Вече си намериха нов собственик ----- Редактирано 22 Юли, 2016 от dumfree Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 22 Юли, 2016 Доклад Сподели Отговорено 22 Юли, 2016 Запазвам ги, ще Ви се обадя. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dumfree Отговорено 22 Юли, 2016 Доклад Сподели Отговорено 22 Юли, 2016 Булетите заминаха в 12:36, който и да ми се е обадил тогава... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 31 Юли, 2016 Доклад Сподели Отговорено 31 Юли, 2016 На 27.09.2015 г. at 17:00, Mupo neTkoB написа: Подарявам кутия, дъно и процесор дъното е някакво гигабайт и мисля че беше с АМД процесор има и охладител май има и флопи вътре. Лично предаване във Варна или ако някой иска куриер. айде де, топли топли не се барат, няколко видео карти също Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Щирлиц Отговорено 6 Август, 2018 Доклад Сподели Отговорено 6 Август, 2018 Колеги, някой да има за подаряване или продаване на символична цена читави LAN протектори - трябват ми 5-6 бройки. Бирата е от мен Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koko Отговорено 6 Август, 2018 Доклад Сподели Отговорено 6 Август, 2018 Имам Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 6 Август, 2018 Доклад Сподели Отговорено 6 Август, 2018 Кои според вас са читави ? Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Щирлиц Отговорено 7 Август, 2018 Доклад Сподели Отговорено 7 Август, 2018 Преди 15 часа, master написа: Кои според вас са читави ? Като производител/марка/модел не мога да кажа, но за сега съм виждал 3 основни модела - с газоразрядници и диоди, само с диоди и с варистори. Всеки си има и плюсове и минуси ..... А в случая под "читави" имах предвид работещи Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
plameni Отговорено 17 Август, 2019 Доклад Сподели Отговорено 17 Август, 2019 Подарявам сървър barebone HP ML350 G5. Няколко кондензатора на дъното са за задължителна подмяна. Не се подарява на части. Намира се в Пловдив. тел.: 0885 199 229 България - земя, като една човешка дLAN... ". . . явно самото оптично влакно привлича светкавиците и ги пуска по мрежата във вид на ярка светлина и се задръства сичко от мноото светлина . . ." Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
plameni Отговорено 21 Август, 2019 Доклад Сподели Отговорено 21 Август, 2019 Сървърът замина... България - земя, като една човешка дLAN... ". . . явно самото оптично влакно привлича светкавиците и ги пуска по мрежата във вид на ярка светлина и се задръства сичко от мноото светлина . . ." Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts