¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 24 Октомври, 2009 Доклад Сподели Отговорено 24 Октомври, 2009 Ами има кабели който са с толкова мека мед, че само с нокът като се дръпне и намаля сечението! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Marlow Отговорено 24 Октомври, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 24 Октомври, 2009 Хаха ясно, а според теб от UV защитата има ли файда някаква, предпазва ли ФТП-то от нацепване през лятото от жаркото слънце? Тоя кабел на Xcom ми се струва добър - http://www.xcombg.com/index.php?page=products&product_id=20 Някой да може каже нещо за него? http://razhodka.com - Идеи за разходки и туризъм в България Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 24 Октомври, 2009 Доклад Сподели Отговорено 24 Октомври, 2009 Ами незнам колко предпазва или не... но имам кабели утп дето са от 2001 ва година Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 24 Октомври, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 24 Октомври, 2009 А някой ползвал ли е FTP, което е смесл Алуминии + Мед, в какво съотношение са били и дали е доволен от резултатите и цената това с алуминия пълна глупост, точно както каза колегата дърпаш го с нокът и му пада сечението даже се къса, ако пък да са наранени леко телчетата след 2-3 огъвания вече е на две парчета, само проблеми с такъв кабел. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rompii Отговорено 4 Ноември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 4 Ноември, 2009 Ползвал съм алуминиеви кабели и не наблюдавам съществена разлика спрямо медните, имам няколко клиента на по 300 метра от последната кутия и така ми ляга по тънкана Вече повече от година си работят наред кабелчетата.А сега напазарих малко от xcom меден с носещо въже вижда ми се добър вариант но seamax имат по - дебели проводници и ми се струват че са по добри ( вързвал съм клиенти на 130-150 метра на 100мегабита реален download от лаптопа на кутията до клиента 97-98 мегабита). Някой има ли идея от къде може да се намери seamax с носещо въже? За района на Пловдив питам? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Marlow Отговорено 11 Ноември, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 11 Ноември, 2009 доколкото знам Seamax си е собствена марка на Ланком, така че можеш да си го поръчаш от тях, те ще ти го доставят независимо къде си. http://razhodka.com - Идеи за разходки и туризъм в България Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lifesaver Отговорено 3 Май, 2010 Доклад Сподели Отговорено 3 Май, 2010 А някой може ли даде някакъв отзив за тези кабели: https://www.digitalsol.net/rub.php?R=228&SR=229&SESID=avbonp8q3rellcgr8buqjhe4q6 Пратиха ми оферта и ми се вижда много добра цената. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gbdesign Отговорено 3 Май, 2010 Доклад Сподели Отговорено 3 Май, 2010 Незнам какв ще е тази "чиста мед", която ще е с различна твърдост....медта си е мека ако е чиста, ако пък е нанесена върху железна сърцевина, както са масово продаваните кабели напоследък, то твърдост има....даже и ръждясва По въпроса за Флуке....хубаво уредче ама е 35 К евро. Марката...ами повечето "марки" са такива, каквито са поръчали вносителите и е много вероятно под една и съща марка да се намеря кабели от доста различни производители....от Турция до Китай. По въпроса за изолацията....виждал съм кабели стояли на слънце 5 години и освен прах и леко пожълтяване, изолацията им не е мръднала....други пак се разпадат за по малко от година. На някои им се отделя носещото въже...други зимата се чупят, като тебешир. По въпроса за цената....има хубави скъпи кабели....калпави скъпи кабели...ефтини кабели...но хубави и ефтини, няма! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 3 Май, 2010 Доклад Сподели Отговорено 3 Май, 2010 И колко е един кашон 305м FTP Медно ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
he3 Отговорено 3 Май, 2010 Доклад Сподели Отговорено 3 Май, 2010 във нег-с във варна е 118лв със ддс без ддс е 94,4 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 3 Май, 2010 Доклад Сподели Отговорено 3 Май, 2010 Е той колкото Seamax а .... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jon_Smith Отговорено 3 Май, 2010 Доклад Сподели Отговорено 3 Май, 2010 във нег-с във варна е 118лв със ддс без ддс е 94,4 Въобще не е толкова, преди седмица минах от там и това което ми показаха като хубав меден кабел беше като цената ти със ДДС, даже тя е малко по ниска от тази там, но всъщност цената беше без ДДС и кабела излиза че е по скъп от Сиймакс, а като ги сравня двата естествено Сиймакса си е доста по добре! Усещам те обаче, че тенденциозно се изказваш положително за тази фирма и друга не споменаваш, случайно да работиш там ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netronix Отговорено 4 Май, 2010 Доклад Сподели Отговорено 4 Май, 2010 за данимпекс някакви отзиви? Стой далеч, ако не искаш да береш ядове. Не знам какво им е качеството сега, но преди година-две беше ужас. Купувам 2-3 ролки за тест, гледам кабела уж хубав. Поръчвам 20 ролки, пълен шит. Биля няква друга партида уж... И това не е само веднъж, един път хубава партида, другия път няква гадна. През зимата половината се скъсаха, и ги подмених. Другата зима отаналата част се скъсаха. Вече и без пари да ми предложат не искам от техните и на куп подобни фирми не искам да ги споменавам. Сега си карам на Сеамакс, и няма никви ядове... Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! "no matter how hard you try, you just can NOT please everyone" "където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
he3 Отговорено 4 Май, 2010 Доклад Сподели Отговорено 4 Май, 2010 не неработя там но пазарувам от там клещи,кабел Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 4 Май, 2010 Доклад Сподели Отговорено 4 Май, 2010 Е той Seamax - a си е класика и се надявам да си остане еталона за качество в тоя клас. Qubs FTP то също никак не е лошо на кантар са според мен със Seamax-a.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване