Intel Публикувано 11 Октомври, 2009 Доклад Сподели Публикувано 11 Октомври, 2009 Имам сленото питане: Kакви турбо честоти на 5GHz използвате за CM9-GP? Skype: Intel98 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 11 Октомври, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 11 Октомври, 2009 от значение е облъчвателя и антената Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Intel Отговорено 11 Октомври, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 11 Октомври, 2009 от значение е облъчвателя и антената Антените са 60см от пещерските с универсален облъчвател работещ от 4,9ghz до 6,0 ghz (Релоад). Аликс 3d2 МТ 2.9.6 линк ще е ptp. Skype: Intel98 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
geltexxx Отговорено 11 Октомври, 2009 Доклад Сподели Отговорено 11 Октомври, 2009 Антените са 60см от пещерските с универсален облъчвател работещ от 4,9ghz до 6,0 ghz (Релоад). Аликс 3d2 МТ 2.9.6 линк ще е ptp. На какво разтояние и какви МБ искаш да караш? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 11 Октомври, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 11 Октомври, 2009 Имам сленото питане: Kакви турбо честоти на 5GHz използвате за CM9-GP? по принцип работя на каквато си искам честота, въпроса е, че на някои честоти не се държат добре но това по скоро се дължи както каза 111111 на облъчвателя , тъй като тези които са от 4,9 до 6GHz не работят еднакво в целия обхват, това е един компромисен вариант! Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Intel Отговорено 11 Октомври, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 11 Октомври, 2009 Значи аз съм пуснал линка и те работят. На 13 км карат 70-75 Mbps. Интересувам се на кои канали на 40 MHz могат да се вържат. Тествал съм 5,21; 5,29; 5,76 и 5,80. На тях се връзват. Като сменя на друг канал и не се конектват. Има ли и други 40 MHz канали на който да работят? Skype: Intel98 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 12 Октомври, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 12 Октомври, 2009 Значи аз съм пуснал линка и те работят. На 13 км карат 70-75 Mbps. Интересувам се на кои канали на 40 MHz могат да се вържат. Тествал съм 5,21; 5,29; 5,76 и 5,80. На тях се връзват. Като сменя на друг канал и не се конектват. Има ли и други 40 MHz канали на който да работят? по принцип каналите се определят от регионалните опции дефакто прочети за сканлистата Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 12 Октомври, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 12 Октомври, 2009 по принцип каналите се определят от регионалните опции дефакто прочети за сканлистата рутера живее най-добре в Зимбабве а защо ще оставим на твоите експерименти Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netronix Отговорено 13 Октомври, 2009 Доклад Сподели Отговорено 13 Октомври, 2009 Значи аз съм пуснал линка и те работят. На 13 км карат 70-75 Mbps. Интересувам се на кои канали на 40 MHz могат да се вържат. Тествал съм 5,21; 5,29; 5,76 и 5,80. На тях се връзват. Като сменя на друг канал и не се конектват. Има ли и други 40 MHz канали на който да работят? Това са стандартните канали при 40мхз. Ако имаш суперчанел и ги вкараш в скан листа можеш да си работиш на която си искаш от 4.9-6.1. Иначе с последните версии на микротик се виждат и още някакви канали но при тях не работи. Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! "no matter how hard you try, you just can NOT please everyone" "където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване