he3 Отговорено 10 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 10 Март, 2010 от е-он мен изумиха направо близо 420 лева ток 287.94 е единия и другия е 146 лева Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 10 Март, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 10 Март, 2010 един колега има 400лв само за януари.Мамка им! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 11 Март, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 11 Март, 2010 Абе вие не си ли записвате показанията на електромера всеки месец и да си смятате приблизително каква сметка трябва да имате освен това показанията ги има и на бележките сравнявайте бре . Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 11 Март, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 11 Март, 2010 Tе и да ги смятам няма файда!"елките" им в таблата не са в час! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
he3 Отговорено 11 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 11 Март, 2010 То тия високи сметки били защото януари и февруари били изравнителни сметки Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Poc Отговорено 11 Март, 2010 Доклад Сподели Отговорено 11 Март, 2010 Изравнителни на какво? ЕОН нямаха и все още нямат тримесечно отчитане. Аз например на Габрово, откакто ми смениха електромера, при нормална сметка от 80-100лева, за декември имам 557. За януари пък, при положение, че е имало само един човек в квартирата, и той се е лишавал адски, имаме 268лева. Педалите имат един много интересен приом. Викаш си, ще си пусна бойлера на нощтна да грее, да обаче новите електромери, които са изнесени на улицата, нямат часовници, за разлика от тези с аналоговите такива във всяка къща. И понеже няма часовник, енергото пускат електромера в 01:00 на дневна тарифа и ето ви сметкаааа. Няма оправия, дори и КЗК не може да помогне. Правят си каквото си искат. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 11 Март, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 11 Март, 2010 Няма ли да дигат данъците на тия чужбински отрепки боклуци недни дошли да ни съсипват живота и тока като ми свърши гурбета ще изхвърля керемидите и ще сложа слънчеви панели 200 и кусур квадрата е покрива да ги видиме тогава Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 11 Март, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 11 Март, 2010 Няма ли да дигат данъците на тия чужбински отрепки Ще им вдигнат и познай, " за да компенсираме ще има поскъпване на тока" , и пак ще го ядем ние. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 13 Март, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 13 Март, 2010 не може да дигат цената щото не те я определят Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Велин Отговорено 13 Март, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 13 Март, 2010 не може да дигат цената щото не те я определят Е те и сега нищо не определят нали, ама си правят каквото си искат. За някои сега ще има такса електромер а за други поскъпване на такса мрежа. Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 14 Март, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 14 Март, 2010 само няма да има такуване към доставчика при липса на услуга по позната като нямане на ток каквато има на доста места Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 11 Април, 2010 Автор Доклад Сподели Отговорено 11 Април, 2010 http://paper.standartnews.com/bg/article.php?article=320773 http://www.vmro-varna.com/news.php Днеска ми дадоха "флаерче" в морската градина докато си допивах биричката. В началото ми идеше да им тегля една... ама като видях за какво става на въпрос ми стана медно на душата. С удоволствие ще отида! Пак имам някаква невероятна сметка, и като им се обадих - "Всичко е нормално нямало грешка...." ми обясни мацката, а то в апартамента почти не се живее.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 12 Април, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 12 Април, 2010 на всяко дружество с нас 10% чуждестранно имане да бъде назначен по един инспектор който да получава 10% от установените нелегални далавери след което дружеството и собствениците да стават персона нонграта а собствеността одържавявана опита за подкуп над служителя да е равен на 10 години в панделата Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 5 Май, 2010 Доклад Сподели Отговорено 5 Май, 2010 Тия кретени не могат да си оправят дневното и нощното отчитане. Цяла зима са идвали бележки в единия апартамент със крайно съмнително ниско нощно потребление, при условие че е била пусната 4 киловатова акумулираща печка - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
he3 Отговорено 5 Май, 2010 Доклад Сподели Отговорено 5 Май, 2010 то това нищо не е при нас имаше един електромер дет в 16:00 въртеше нощна на електромера пише 23:00 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване