mor Публикувано 6 Октомври, 2009 Доклад Сподели Публикувано 6 Октомври, 2009 Желанието ми е да не могат др. машини да се връзват към безжичната ми мрежа освен тези описани в Connect List-a Става въпрос за: RB411AH + Atheros AR5413(XtremeRange2) OS 3.30 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 6 Октомври, 2009 Доклад Сподели Отговорено 6 Октомври, 2009 Дай повече инфо какво е AP то? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 6 Октомври, 2009 Администратор Доклад Сподели Отговорено 6 Октомври, 2009 махни отметките на аутентифициране по подразбиране Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mor Отговорено 6 Октомври, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 6 Октомври, 2009 Да си жив и здрав Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netronix Отговорено 11 Октомври, 2009 Доклад Сподели Отговорено 11 Октомври, 2009 можеш да ги добавиш и в аксес листата. Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! "no matter how hard you try, you just can NOT please everyone" "където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
geltexxx Отговорено 11 Октомври, 2009 Доклад Сподели Отговорено 11 Октомври, 2009 Интересно ми е как същото заключване може да стане и по лан?но без пппое сървъти и т.н.?някой да даде малко инфо? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netronix Отговорено 13 Октомври, 2009 Доклад Сподели Отговорено 13 Октомври, 2009 Точно това по лан няма как да стане. То си е измислено за вайърлес. Wireless is more temperamental & variable than a woman’s mood! "no matter how hard you try, you just can NOT please everyone" "където глупостта е образец-там разума е безумие.."Гьоте Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване