Администратор kokaracha Отговорено 13 Октомври, 2021 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 13 Октомври, 2021 По скоро запълнен шейпър на icmp трафик. Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Danzki Отговорено 13 Октомври, 2021 Доклад Сподели Отговорено 13 Октомври, 2021 (Редактирано) Не знам, но води до сериозно влошаване на даунлоуда и производните на това екстри. Изчезнат ли загубите всичко работи нормално. Редактирано 13 Октомври, 2021 от Danzki Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор JohnTRIVOLTA Отговорено 13 Октомври, 2021 Администратор Доклад Сподели Отговорено 13 Октомври, 2021 (Редактирано) Ако не си на Бизнес план, може наистина през кофти шейпър или по-скоро през повече от един да минаваш. Гледам 97 е проблемен Редактирано 13 Октомври, 2021 от JohnTRIVOLTA Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 13 Октомври, 2021 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 13 Октомври, 2021 Примерен отговор,няма проблем и драма Цитат За съжаление нямаме възможст за увеличаване на icmp лимита поради правила за сигурност на компанията в частност Вие като клиент. От показания тест не се забелязва липса на услугата така че от наша гледна точка проблем не се наблюдава. 1 1 Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Danzki Отговорено 14 Октомври, 2021 Доклад Сподели Отговорено 14 Октомври, 2021 Аз още си чакам. Може би на бизнес абонаментите отговарят по-бързо. Щом имам някаква информация ще пиша тук, поне да се посмеем. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Danzki Отговорено 10 Ноември, 2021 Доклад Сподели Отговорено 10 Ноември, 2021 След почти месец, проблема е отстранен. Вече и в час пик скоростите са нормални. Явно имаше ъпгрейд някъде по трасето. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 11 Ноември, 2021 Администратор Доклад Сподели Отговорено 11 Ноември, 2021 Преди 11 часа, Danzki написа: След почти месец, проблема е отстранен. Вече и в час пик скоростите са нормални. Явно имаше ъпгрейд някъде по трасето. Заради такава светкавична скорост, през последния месец вайвайтел загубиха 20 договора за сметка на малки доставчици. Не е нормално да оставиш един бизнес без интернет за 3 дена. И с най-голяма наглост след прекъсване на услугата да издадеш фактура за следващ месец. 2 Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване