master Отговорено 13 Февруари, 2020 Доклад Сподели Отговорено 13 Февруари, 2020 А БГ то как е? Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Danzki Отговорено 13 Февруари, 2020 Доклад Сподели Отговорено 13 Февруари, 2020 Бг-то е малко по-добре. В момента примерно има 3-4 мегабита външен и 50-60 Бг. Вечер 1-2 външен и 6-8 Бг. Ъплоуда е бетон 24/7. Има и дни в които е по-добре, но общо взето има някакъв проблем. Интересното е, че няма загуба на пакети, никакъв лаг и забавяне в отварянето на страници, в същият момент онлайн радиото спира. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Щирлиц Отговорено 13 Февруари, 2020 Доклад Сподели Отговорено 13 Февруари, 2020 Пробвай пинг с голям пакет..... avb.bg не отговаря на пакет 5000 байта, но mail.bg отговаря. При мен закъснението до mail.bg с 5000 байта пакет е около 3 мс. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Danzki Отговорено 13 Февруари, 2020 Доклад Сподели Отговорено 13 Февруари, 2020 При мен е 12 ms. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 13 Февруари, 2020 Доклад Сподели Отговорено 13 Февруари, 2020 В нас имам един биз акаунт 100/100 като под 98 не е падал. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Щирлиц Отговорено 13 Февруари, 2020 Доклад Сподели Отговорено 13 Февруари, 2020 А пробва ли да се свържеш със съпорта? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Danzki Отговорено 13 Февруари, 2020 Доклад Сподели Отговорено 13 Февруари, 2020 Това беше първото нещо, което направих. Общо взето никаква промяна. Преди време в друг форум се свързах с няколко човека с подобен на моя проблем от различни краища на бг. И при тях нямаше особено развитие. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Щирлиц Отговорено 14 Февруари, 2020 Доклад Сподели Отговорено 14 Февруари, 2020 В момента единственото нещо, което ми идва на ум е да си смениш IP-то през my.contact.bg ...... явно нещо има омазано най-вероятно в рутирането Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Danzki Отговорено 12 Октомври, 2021 Доклад Сподели Отговорено 12 Октомври, 2021 Година и половина по-късно пак са в тръстиката. Някакви идеи какъв им е проблема този път? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hgd Отговорено 13 Октомври, 2021 Доклад Сподели Отговорено 13 Октомври, 2021 Преди 10 часа, Danzki написа: Година и половина по-късно пак са в тръстиката. Някакви идеи какъв им е проблема този път? Вероятно препълване на порт или забравен шейпър от тях. Случвало се е преди години. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 13 Октомври, 2021 Администратор Доклад Сподели Отговорено 13 Октомври, 2021 Преди 10 часа, Danzki написа: Година и половина по-късно пак са в тръстиката. Някакви идеи какъв им е проблема този път? Некадърност Забележи частните адреси в тяхната мрежа на хоп 4 Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Danzki Отговорено 13 Октомври, 2021 Доклад Сподели Отговорено 13 Октомври, 2021 Писах им мейл вчера, още чакам отговор. Там също съм прикачил трейса. Интересно ми е каква глупост ще напишат в отговор. Дано им отнеме по-малко от 6 месеца да се вземат в ръце. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 13 Октомври, 2021 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 13 Октомври, 2021 Пробвай трейс на друг порт и протокол примерно 53 или 80. Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Danzki Отговорено 13 Октомври, 2021 Доклад Сподели Отговорено 13 Октомври, 2021 (Редактирано) През деня и късно вечер нещата се нормализират, няма загуби и отговора е около 4-5мс, но следобяд и вечер нещата се омазват здраво. Снощи по едно време загубите на 7-ми хоп надхвърляха 17%. Edit: Докато пишех поста загубите започнаха да се появяват. Към момента сме на 2%. Редактирано 13 Октомври, 2021 от Danzki Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Inkas Отговорено 13 Октомври, 2021 Доклад Сподели Отговорено 13 Октомври, 2021 Just now, Danzki написа: През деня и късно вечер нещата се нормализират, няма загуби и отговора е около 4-5мс, но следобяд и вечер нещата се омазват здраво. Снощи по едно време загубите на 7-ми хоп надхвърляха 17%. Edit: Докато пишех поста загубите започнаха да се появяват. Към момента сме на 2%. И аз мисля, че тук проблема е препълване на някой порт. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване