palace Публикувано 25 Септември, 2009 Доклад Сподели Публикувано 25 Септември, 2009 Здравейте, Имам проблем надявам се, че вие ще ми помогнете. Проблема е следния: на микротик имам 2 доставчика и зад микротика 20 клиента по лан без впн и без глупости пък и да има впн се тая. Искам 1 от тези 20 да го огранича да минава само през единия GW. Как да стане това ако може да ми го разпишете. Примерно въпросния клиент е с вътрешно IP 10.10.10.10. Благодаря ви. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedelin Отговорено 25 Септември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 25 Септември, 2009 Мързи ме да се разписвам много, така че само ще те насоча. Прави се маркировка на пакетите от дадения клиент (src IP) и в routing се прави gate с тази маркировка. Поздрави!!! IoT and home automation | Largest DDoS Attacks: Are we safe? | Blockchain Technology Beyond Cryptocurrencies | Cloud Trends of 2018 | Windows or Linux for your servers | The Benefits of IPMI for your dedicated server Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
palace Отговорено 26 Септември, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 26 Септември, 2009 извинявам се за тъпия въпрос ама може ли да ми обясниш как да маркирам дадения ип адрес, че явно нещо бъркам и нищо не се получава. Мерси Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
palace Отговорено 26 Септември, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 26 Септември, 2009 Стана разбрах къде ми е грешката много благодаря за помоща всичко работи ОК Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NetworkPro Отговорено 26 Септември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 26 Септември, 2009 Ако искаш си пейстни конфигурацията да я прегледаме за несъответствия. Може да я изкараш с /export file=configbackup после грабваш файла от WinBox->Files и го прикачаш тук, но първо го отвори с Notepad или UltraEdit или Notepad++ за да потърсиш и промениш стринговете password понеже и те ще са вътре. Ще фърлим един поглед за проблеми. - Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
palace Отговорено 26 Септември, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 26 Септември, 2009 ами за следващи проблеми може и така да направя за сега всичко работи вече няколко часа надявам се да няма други проблеми Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване