novak2 Публикувано 24 Септември, 2009 Доклад Сподели Публикувано 24 Септември, 2009 Здравейте, попадна ми този рутер и се замислих дали е възможно да му се "качи" Микротик. Ще се получи доста компактно устройство - само офис рутер де. Ако някой се е "пробвал" .... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mupo neTkoB Отговорено 24 Септември, 2009 Доклад Сподели Отговорено 24 Септември, 2009 не мисля че ще стане, май се опитваш да ебеш дявола във въздуха ако някой може имам един DI-524 за същата работа Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
novak2 Отговорено 24 Септември, 2009 Автор Доклад Сподели Отговорено 24 Септември, 2009 е, то и дявола греши Просто става компактно устройство на разумна цена. Някъде из руските сайтове преди време ми попадна за камикадзе-то но не съм ползвал и нямам идея как се работи с него. Е, то невъзможни неща няма, ама ........ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NeTmAsTeR Отговорено 21 Октомври, 2009 Доклад Сподели Отговорено 21 Октомври, 2009 ееееее не можеш да сравняваш камикадзе със МТ - МТ е напред доста Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koko Отговорено 16 Май, 2010 Доклад Сподели Отговорено 16 Май, 2010 И аз имам няколко подобни сапунерки но ги ползвам с линукс и разни пингове си пускат и палят различни светодиоди. Днес преправях едно и се сетих че първите бордове рб112 и рб133 и цялата серия 1хх са със същият процесор АДМ5120 175мхз Дали някоя от тези разновидности няма да заработи с микротик NMX-WB04G, Canyon-Tech CN-WF512 and ConceptronicC54BRS4 BR6104Wg. с микротик и атерос радио. Има с 4 мб флаш и 16 рам но нямам идея колко е буутлоадера, минималния пакет и вирелеса . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
¤ DJ69 ¤ (ツ) ¤ Отговорено 16 Май, 2010 Доклад Сподели Отговорено 16 Май, 2010 С BR6104Wg мисля че има още доста сапунерки.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
babula Отговорено 22 Май, 2010 Доклад Сподели Отговорено 22 Май, 2010 С BR6104Wg мисля че има още доста сапунерки.. И все пак някой пробвал ли е? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 22 Май, 2010 Администратор Доклад Сподели Отговорено 22 Май, 2010 http://www.routerboard.com/rb100.html bootloader-а е в Firmware-а въпрос каква е лан частта за да няма фал там с разпознаването Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване