donioi Публикувано 28 Януари, 2020 Доклад Сподели Публикувано 28 Януари, 2020 Привет, рестартирах RB750 и не бях запомнил паролите на 2 нови клиента и сега имам постоянни заявки. Мога ли някъде да видя с каква парола се опитват да влязът за да я въведа. Те са с РРРоЕ протокол. Благодаря Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор JohnTRIVOLTA Отговорено 29 Януари, 2020 Администратор Доклад Сподели Отговорено 29 Януари, 2020 Преди 9 часа, donioi написа: Привет, рестартирах RB750 и не бях запомнил паролите на 2 нови клиента и сега имам постоянни заявки. Мога ли някъде да видя с каква парола се опитват да влязът за да я въведа. Те са с РРРоЕ протокол. Благодаря Като отвориш WinBOX на дадено устройство , горе в ляво над бутона SafeMode има Setting меню. От там махаш чавката на hide passwords и вече ще си виждаш поставените пароли . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 29 Януари, 2020 Администратор Доклад Сподели Отговорено 29 Януари, 2020 Аз от написаното разбирам че иска да види какви пароли искат клиентите да пратят към сървъра, а не какви са зададени на сървъра. Това ми напомня за един северозападен оператор който криптираше по PAP /не знам дали не го прави още/ и понеже знам как не трябва да се прави си бях спрял опцията на клиента, съответно не се закачаше РРРоЕ-то и трябваше да си комуникирам по телефона за да ме задължат да ползвам РАР. Но за сметка на това можеше да виждам връзките на всички в локалния АС и техните удостоверяващи данни Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 donioi Отговорено 29 Януари, 2020 Автор Доклад Сподели Отговорено 29 Януари, 2020 И аз по телефона ги разбрах. Интересно ми беше да видя каква парола праща към рутера ми ако е възможно. Благодаря Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
donioi
Привет,
рестартирах RB750 и не бях запомнил паролите на 2 нови клиента и сега имам постоянни заявки. Мога ли някъде да видя с каква парола се опитват да влязът за да я въведа. Те са с РРРоЕ протокол.
Благодаря
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
3 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване