Alehandro Публикувано 8 Януари, 2020 Доклад Сподели Публикувано 8 Януари, 2020 (Редактирано) Здравейте Имам интернет мрежа коята се разпределя от switch,може ли да се направи отделна затворена мрежа в нея посредство микротик. Извинявам се ако въпросът е малко глупав но до сега не съм работил с микротик моделът му е MikroTik Routers and Wireless - Products: hEX . Благодаря предварително. Редактирано 8 Януари, 2020 от Alehandro Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Inkas Отговорено 8 Януари, 2020 Доклад Сподели Отговорено 8 Януари, 2020 Суичовете ти управляеми ли са? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 hgd Отговорено 9 Януари, 2020 Доклад Сподели Отговорено 9 Януари, 2020 Преди 15 часа, Alehandro написа: Здравейте Имам интернет мрежа коята се разпределя от switch,може ли да се направи отделна затворена мрежа в нея посредство микротик. Здравей, Най-добре си нарисувай това, което искаш да направиш. Както си написал нещата, все едно имаш Мрежа за предоставяне на Интернет (т.е. си Доставчик), но предполагам, че имаш Интернет от някой Доставчик и те са си сложили обикновен суич да си свържеш 2 компютъра. По принцип, всяка мрежа е затворена, докато не добавиш рутер през който да я напускаш. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Alehandro Отговорено 9 Януари, 2020 Автор Доклад Сподели Отговорено 9 Януари, 2020 Преди 2 часа, hgd написа: Здравей, Най-добре си нарисувай това, което искаш да направиш. Както си написал нещата, все едно имаш Мрежа за предоставяне на Интернет (т.е. си Доставчик), но предполагам, че имаш Интернет от някой Доставчик и те са си сложили обикновен суич да си свържеш 2 компютъра. По принцип, всяка мрежа е затворена, докато не добавиш рутер през който да я напускаш. Да интернетът ми е от Доставчик и минава през рутер, но въпросът ми е има ли как да се направи друга мрежа в самата мрежа с микротикът и тя да е един вид затворена да не се разпространяват данни в цялата мрежа а само в тази която искам да направя. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Inkas Отговорено 9 Януари, 2020 Доклад Сподели Отговорено 9 Януари, 2020 Да, може да се направи. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Mupo neTkoB Отговорено 10 Януари, 2020 Доклад Сподели Отговорено 10 Януари, 2020 включи Микротика в първи порт към едната ти мрежа, включи компютрите които искаш да са в отделна мрежа в другите портове - готово Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
Alehandro
Здравейте
Имам интернет мрежа коята се разпределя от switch,може ли да се направи отделна затворена мрежа в нея посредство микротик.
Извинявам се ако въпросът е малко глупав но до сега не съм работил с микротик моделът му е MikroTik Routers and Wireless - Products: hEX .
Благодаря предварително.
Редактирано от AlehandroАдрес на коментара
Сподели в други сайтове
5 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване