daniM Публикувано 3 Декември, 2019 Доклад Сподели Публикувано 3 Декември, 2019 Привет,може ли да споделите мнения за този китаец - SignalFire AI-8C - наблюдения,бъгове,слаби и силни страни - всичко което имате като инфо,Благодаря Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fibernet Отговорено 7 Декември, 2019 Доклад Сподели Отговорено 7 Декември, 2019 И мене ме интересува за този модел а исто и за модел AI 9 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
space Отговорено 16 Декември, 2019 Доклад Сподели Отговорено 16 Декември, 2019 Имам AI-8 справя се добре ,заварките са читави ,но няколко пъти в последствие се чупеха заварките в термофита, на около 200 заварки 2-3 счупени. Следващите модели не мога да коментирам ,но имат добър съпорт ,купил съм го директно от завода ,имах малък проблем веднага ми изпратиха безплатно резервна платка. Като цяло за тез пари толкоз.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wifiman Отговорено 6 Март, 2020 Доклад Сподели Отговорено 6 Март, 2020 (Редактирано) Ползвам Al-9 от около половин година. Направил съм около 200 заварки, като само с една съм имал проблем до тук. Засега да кажем, че се справя прилично. Редактирано 6 Март, 2020 от wifiman Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zlatanov Отговорено 7 Март, 2020 Доклад Сподели Отговорено 7 Март, 2020 Ползвам Al-8 от повече от половин година. На 400 заварки е до сега, освен от моя некадърност, не съм имал проблеми със заварките. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване