Администратор Велин Публикувано 8 Януари, 2009 Администратор Доклад Сподели Публикувано 8 Януари, 2009 имам RB433H версия 3.13 level 5 , extra-chanels , и не мога да изкарам повече от 5 канала в турбо режим, имам и 2.9хх лекувана версия там нещата са ОК и има 27 канала. Проверявам ги като вкл. опцията "frequency usage". Аз ли бъркам нещо или суперчанела ми е ментак Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 stevebg Отговорено 9 Януари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 9 Януари, 2009 а би ли споделил как да си купя superchanel? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор Велин Отговорено 9 Януари, 2009 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 9 Януари, 2009 а би ли споделил как да си купя superchanel? Ами където продават Микротик там продават и суперчанела. п.с. малко попрочетох и работата стана ето линка който се интересува http://wiki.mikrotik.com/wiki/Wireless#scan-list Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 stevebg Отговорено 10 Януари, 2009 Доклад Сподели Отговорено 10 Януари, 2009 аз го копувам от чужбина и там ми казват че може само от микротик.ком Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор Велин Отговорено 11 Януари, 2009 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 11 Януари, 2009 аз го копувам от чужбина и там ми казват че може само от микротик.ком примерно http://reloadbg.com Не отговарям на постове написани с шльокавица! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
Велин
имам RB433H версия 3.13 level 5 , extra-chanels , и не мога да изкарам повече от 5 канала в турбо режим, имам и 2.9хх лекувана версия там нещата са ОК и има 27 канала. Проверявам ги като вкл. опцията "frequency usage".
Аз ли бъркам нещо или суперчанела ми е ментак
Не отговарям на постове написани с шльокавица!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
4 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване