Администратор kokaracha Публикувано 30 Октомври, 2019 Администратор Доклад Сподели Публикувано 30 Октомври, 2019 Продавам 16 портов гигабитов рутер Juniper SRX240H в добро техническо състояние,без забележки.Всички интерфейси и портове са тествани и работят за което гарантирам. Цена - 220 лв. За връзка ЛС или 0885 90 85 осем шест Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор kokaracha Отговорено 1 Октомври, 2020 Автор Администратор Доклад Сподели Отговорено 1 Октомври, 2020 Нова цена - 190 лв. Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts