Петър Киров Публикувано 23 Октомври, 2019 Доклад Сподели Публикувано 23 Октомври, 2019 Здравейте. Имам един може би глупав въпрос. Пуснал съм линк към вилата си на около 2 км с AP TL-WA901ND, което дава, а от другата страна приемам с рутер TL-WR842ND и двете с инсталирани DD-WRT. Антените са 24 децибела от тези тип Калифорния. Гледам, че се свързват, но на 150 Mbps, настройките са - Channel Width 40 MHz, N-only, Channel - Auto.....Та въпроса ми е нещо друго мога ли да бутна за по добър резултат или трябва да се използват 2x2 MIMO антени за да се постигнат 300 Mbps? Тези Mimo антени могат ли да се заместят от две еднакви примерно секторни, свързани на мястото на малките антенки? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 23 Октомври, 2019 Администратор Доклад Сподели Отговорено 23 Октомври, 2019 Инвестицията ще е по голяма, инак АС устройства. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Петър Киров Отговорено 23 Октомври, 2019 Автор Доклад Сподели Отговорено 23 Октомври, 2019 Преди 1 час, 111111 написа: Инвестицията ще е по голяма, инак АС устройства. То е ясно, че ще се дават пари, не че съм решил да го правя. Питам чисто теоритично, за да знам Прав ли съм, че да се използва пълния капацитет трябва MIМO антена? И става ли да се ползва вместо 1 MIMO - 2 еднакви секторни? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 23 Октомври, 2019 Доклад Сподели Отговорено 23 Октомври, 2019 Според мен е цяло чудо че са се свързали на 150 при положение, че 2,4 е супер зашумен. Колко мегабита прекарват... Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 23 Октомври, 2019 Администратор Доклад Сподели Отговорено 23 Октомври, 2019 Преди 1 час, Петър Киров написа: То е ясно, че ще се дават пари, не че съм решил да го правя. Питам чисто теоритично, за да знам Прав ли съм, че да се използва пълния капацитет трябва MIМO антена? И става ли да се ползва вместо 1 MIMO - 2 еднакви секторни? Кривата сметка е 150/2-20%Mbps в идеални условия при латенция от 1мс. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Петър Киров Отговорено 23 Октомври, 2019 Автор Доклад Сподели Отговорено 23 Октомври, 2019 преди 59 минути, master написа: Според мен е цяло чудо че са се свързали на 150 при положение, че 2,4 е супер зашумен. Колко мегабита прекарват... Реално не съм пробвал, това 150 го гледам от sys info-то на dd-wrt-то - там си давамоментна статистика за качество на сигнала и th-rate и rx-rate. Значи гимнастики с антени не стават така ли да го разбирам? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
master Отговорено 23 Октомври, 2019 Доклад Сподели Отговорено 23 Октомври, 2019 Според мен не, ако е за едно домакинство и работи - ползвайте със здраве. Analog Audio™ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Петър Киров Отговорено 23 Октомври, 2019 Автор Доклад Сподели Отговорено 23 Октомври, 2019 За мен и един комшия на вилата. Няма да е комерсиал цялата работа Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване