Dalaidido Публикувано 14 Август, 2019 Доклад Сподели Публикувано 14 Август, 2019 Здравейте,търся програмка,която да СЛЕДИ ВСИЧКО на PC, без знание на потребителя Само че става дума за Уиндоус 10 - 64 Пробвах с едновремешните кейлоджър и т.н. но нещо не ми се получи . Вие да имате идея за нещо сполучливо , че сина се рови къде ли не , прави глупости и ми създава доста проблеми , плюс това искам да знам къде и къде още и още влиза и какво прави там ?! Моля , помогнете с нещо ДОКАЗАНО . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор 111111 Отговорено 14 Август, 2019 Администратор Доклад Сподели Отговорено 14 Август, 2019 activetrak Направи му ограничен акаунт не е толкова сложно. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dalaidido Отговорено 14 Август, 2019 Автор Доклад Сподели Отговорено 14 Август, 2019 Преди 2 часа, 111111 написа: activetrak Направи му ограничен акаунт не е толкова сложно. keylogger мисля да сложа ама на Уин 7 , навремето бачкаше добре Сега на Уин 10 ............. не работи добре платено е и ....... ужасддддддд Нещо добро търся Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Администратор Самуил Арсов Отговорено 14 Август, 2019 Администратор Доклад Сподели Отговорено 14 Август, 2019 (Редактирано) Да следиш и да филтрираш са две различни неща, още повече, че първото е некоректно спрямо същество, което се предполага, че трябва да има някакви права (без значение това жена ти, детето или колежката ти е !!!). Виж, да филтрираш е съвсем друго нещо защото ползвателя приема, че просто такива са правилата. Аз имам три деца и никога не филтрирам нищо, предпочитам да говоря с тях, по ефикасно е да си приятел и да сте един отбор отколкото да си лошия родител който живее на друга планета но кеша на браузера му е пълен с линкове от порнхъб. Незнам дали ще ти помогне но ще ти дам един линк, аз съм го писал, някакви хора ми твърдяха, че с Микротик не ставали такива неща и трябвало да се купува софтуер и хардуер за хиляди левове, в интерес на истината това е едва половината от статията която написах защото половината я орязах. (жалката истина е, че станах част от статуквото - сега конфигурирам софтуер и хардуер за хиляди левове ) Конфигуриране на MikroTik като NGFW – интелигентна защитна стена Редактирано 14 Август, 2019 от samyil 1 1 https://itservice-bg.net Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване