zezo68 Публикувано 16 Май, 2019 Доклад Сподели Публикувано 16 Май, 2019 (Редактирано) Здравейте. Имам качен Микротик на HP DL360 G5 на USB. Сървъра е с 20GB RAM, но Микротик-а показва само 2GB. Версията е последната - 4.33, x86. Има ли начин да ползва цялата памет? Или съответно версия на Микротика, която ползва цялата памет. Редактирано 16 Май, 2019 от zezo68 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 trapatoni Отговорено 17 Май, 2019 Доклад Сподели Отговорено 17 Май, 2019 (Редактирано) Доколкото знам, "нормалните" версии на ROS са х86 и поддържат до 2 РАМ. Трябва ти CHR версия, която се слага като виртуална машина и поддържа x64 и неограничена RAM. Виж тук Manual:CHR. Аз изтеглих от Download секцията VMDK версия и сега ще я пробвам във VMware с 4 ГБ РАМ. P.S. Мда, разпозна си цялата памет нормално (3936 MB). Редактирано 17 Май, 2019 от trapatoni Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
zezo68
Здравейте. Имам качен Микротик на HP DL360 G5 на USB. Сървъра е с 20GB RAM, но Микротик-а показва само 2GB. Версията е последната - 4.33, x86. Има ли начин да ползва цялата памет? Или съответно версия на Микротика, която ползва цялата памет.
Редактирано от zezo68Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
1 отговор на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване