office Публикувано 28 Февруари, 2019 Доклад Сподели Публикувано 28 Февруари, 2019 Здравейте колеги имам RB2011UiAS проблема е следния имам 1Gbit интернет на кабел директно като тествам с лаптоп-а я имам скоростта но след микротика не мога да получа повече от 200mbit на какво може да се дължи ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 28 Февруари, 2019 Администратор Доклад Сподели Отговорено 28 Февруари, 2019 Fasttrack активен ли е? Маркираш ли трафик? Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор kokaracha Отговорено 28 Февруари, 2019 Администратор Доклад Сподели Отговорено 28 Февруари, 2019 Преди 8 часа, office написа: Здравейте колеги имам RB2011UiAS проблема е следния имам 1Gbit интернет на кабел директно като тествам с лаптоп-а я имам скоростта но след микротика не мога да получа повече от 200mbit на какво може да се дължи ? Най вероятно на рутера 1 Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 office Отговорено 1 Март, 2019 Автор Доклад Сподели Отговорено 1 Март, 2019 е на друго място си вадя с този рутер по 860mbit без проблем Жоро не маркирам трафик нищо не правя с него само 1 uplink и 1 изход към сървър Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор 111111 Отговорено 1 Март, 2019 Администратор Доклад Сподели Отговорено 1 Март, 2019 Виж версията на фирмуера дали е актуална. Харесай поста ^^^ Форумът е за взаимопомощ а не за свършване на чужда работа ɹɐǝɥ uɐɔ noʎ ǝɹoɯ ǝɥʇ 'ǝɯoɔǝq noʎ ɹǝʇǝınb ǝɥʇ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 office Отговорено 1 Март, 2019 Автор Доклад Сподели Отговорено 1 Март, 2019 последна версия е Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 bozio Отговорено 2 Март, 2019 Доклад Сподели Отговорено 2 Март, 2019 Ако на друго място си вадиш с този рутер по 860mbit без проблем замисли се тогава за входа и изхода от рутера на това място на което не вадиш този трафик. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Щирлиц Отговорено 2 Март, 2019 Доклад Сподели Отговорено 2 Март, 2019 Според мен имаш забравени правила от стара конфигурация - експортни си конфигурацията и я разгледай. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 office Отговорено 2 Март, 2019 Автор Доклад Сподели Отговорено 2 Март, 2019 Микротика е чсито нов Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор kokaracha Отговорено 2 Март, 2019 Администратор Доклад Сподели Отговорено 2 Март, 2019 Толкова си може устройството,няма какво повече да изкараш от него Както сам си разбрал на switch 860mbit , от мен routed ~400 , nat ~300. Та така. Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 MiPSus Отговорено 3 Март, 2019 Доклад Сподели Отговорено 3 Март, 2019 (Редактирано) На един гол рутинг с публични IP адреси - 200Mbps Редактирано 3 Март, 2019 от MiPSus ... и яз можем, и тате може, ма козата си сака пръч! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 office Отговорено 3 Март, 2019 Автор Доклад Сподели Отговорено 3 Март, 2019 явно наистина не може повече замених го с 1 машинка с pfsense и всичко си дойде на мястото Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор JohnTRIVOLTA Отговорено 3 Март, 2019 Администратор Доклад Сподели Отговорено 3 Март, 2019 На 2.03.2019 г. at 11:16, office написа: Микротика е чсито нов Нов, но родом 2012г. някъде ! преди 50 минути, office написа: явно наистина не може повече замених го с 1 машинка с pfsense и всичко си дойде на мястото Можеби един hEX S би ти свършил също работа , на мястото на този "компот" - само от сметката за ток би го изплатил! 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор kokaracha Отговорено 3 Март, 2019 Администратор Доклад Сподели Отговорено 3 Март, 2019 Не всичко е пари приятелю Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор JohnTRIVOLTA Отговорено 3 Март, 2019 Администратор Доклад Сподели Отговорено 3 Март, 2019 преди 36 минути, kokaracha написа: Не всичко е пари приятелю Тъй де, по-евтино решение, че трябва и хляб да се яде чат пат . Всеки си преценява Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
0 Администратор kokaracha Отговорено 3 Март, 2019 Администратор Доклад Сподели Отговорено 3 Март, 2019 Как ще прецениш,като нито знаеш нито разбираш. Use since OpenBSD 3.x FreeBSD 4.x Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT. Горчивината от лошото качество остава дълго след като е преминало удоволствието от ниската цена. _____________________________ ___|____|____|____|____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|_ Удряй _|____|____|__ _|____|___ главата ___|____|____ ___|____|_ си тук!! |____|____|__ _|____|____|____|____|____|____ ___|____|____|____|____|____|__ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Въпрос
office
Здравейте колеги имам RB2011UiAS проблема е следния имам 1Gbit интернет на кабел директно като тествам с лаптоп-а я имам скоростта но след микротика не мога да получа повече от 200mbit на какво може да се дължи ?
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
16 отговори на този въпрос
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване