stel Отговорено 12 Януари, 2020 Доклад Сподели Отговорено 12 Януари, 2020 Аз съм всимал от колегата няколко пъти и за сега нямам оплаквания. Може си голем карък Благодаря на Samyil за идеята. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gesha Отговорено 13 Януари, 2020 Доклад Сподели Отговорено 13 Януари, 2020 Преди 16 часа, samyil написа: С техния софтуер става така найстина, префлашваш ги с dd-wrt или open-wrt и проблема изчезва, през мен са минали поне 200 бр дефектни бяха мисля, че 5, но следващото взимане изчиствахме сметката. Най добри са 4 версия, те се прецакват най много с оригиналния си софтуер и най добре работят с dd-wrt като сигнала и става два пъти по силен. Проблема е, че аз ползвам и секъндари кънекцията, а мисля, че на dd-wrt нямаше такава опция. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
iv. Отговорено 8 Май, 2020 Автор Доклад Сподели Отговорено 8 Май, 2020 Нови наличности на разположение, за всички колеги на които им отказах доставки поради създалата се ситуация (пандемията) Поздрави Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki5 Отговорено 8 Май, 2020 Доклад Сподели Отговорено 8 Май, 2020 Това за 4 -та версия и аз съм съгласен.Много добре работят с OpenWRT дават понякога проблем с оргиналния софт ,но все пак трябва да се пробват и др версйи. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
iv. Отговорено 9 Юни, 2020 Автор Доклад Сподели Отговорено 9 Юни, 2020 TL-WR740N ver.4 по 10бр. - цена 65.00лв/10бр TL-WR740N ver.4 по 50бр. - цена 300.00лв TL-WR740N ver.4 по 100бр. - цена 565.00лв Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
iv. Отговорено 8 Ноември, 2020 Автор Доклад Сподели Отговорено 8 Ноември, 2020 За Архив Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts